Putin inseamna mult!

Putin inseamna mult!

Sistemul 2% permite contribuabililor persoane fizice sa directioneze un procent de pana la 2% din impozitul pe venit datorat catre o entitate nonprofit, infiintata conform ordonantei numarul 26/200 cu privire la asociatii si fundatii.

"Campania ShoeBox" - "Copii in dificultate"

"Campania ShoeBox" - "Copii in dificultate"

În 2010, "Copii în dificultate", a continuat traditia inceputa de peste 10 de ani în urmă: "Campania ShoeBox".

Galeria de arta - Art with a Heart

Galeria de arta - Art with a Heart

 "Art with a Heart" este un eveniment prin care continuam promovarea scopului si motivelor pentru care functionam ca fundatie

Proiect POSDRU/91/2.2/S/61945

Proiect POSDRU/91/2.2/S/61945

Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane (POS DRU)

Centrul pentru Tineri Sfantul Laurentiu - Cernavoda

Centrul a fost deschis in anul 1992 in orasul Cernavoda, pentru ca in perioada post-revolutionara, cel mai mare numar de copii seropozitivi abandonati erau inregistrati in judetul Constanta. Centrul a avut initial rolul unui spital pediatric dedicat copiilor aflati fie la inceputul diagnosticarii cu HIV/SIDA, fie in fazele terminale ale bolii. Ulterior, s-au construit si spatii de cazare pentru voluntarii britanici, veniti sa ofere sprijin si formare profesionala personalului roman.

Centrul pentru Copii Sfantul Cristofor - Curtea de Arges

Pentru ca educatia face parte din dezvoltarea normala a unui copil, in anul 2003 s-a constituit Centrul de Zi pentru Copii din familii aflate in Dificultate Sfantul Cristofor, un asezamant ce promoveaza accesul la educatie al copiilor aflati in dificultate.

Autism

Centrul de Zi "Sfantul Mihail" pentru Copii cu Autism si Servicii de Consiliere la Domiciliu.

Centrul de Zi pentru Copii cu Autism si Servicii de Consiliere la Domiciliu "Sfantul Mihail"

Centrul s-a nascut prin intermediul unui proiect pilot “Si ei sunt ai nostri – o viata mai buna pentru copiii cu autism” dezvoltat in 2002 cu ajutorul Uniunii Europene si a Ligii Nationale Romane pentru Familie si Copii cu Handicap Mental.

Derularea proiectului a oferit sanse reale de recuperare a copiilor si a ajutat la organizarea unui centru, care treptat a devenit unul dintre cele mai importante din acest domeniu din tara.

Centrul de Dezvoltare si Recuperare a Copilului Sfantul Nicolae - Bucuresti

Centrul de Dezvoltare si Recuperare pentru Copii "Sfantul Nicolae" se afla langa Centrul Sfanta Margareta si a fost infiintat pentru a oferi servicii copiilor cu intarzieri in dezvoltarea generala, cu dizabilitati, cu sindroame neurologice si motorii, tulburari de dezvoltare a limbajului si vorbirii, dizabilitati intelectuale, sindroame genetice, dizabilitati ortopedice si musculare.

Echipa de specialisti este alcatuita din: kinetoterapeuti, logopezi, psihologi, terapeuti educationali si cognitiv-comportamentali.

Complexul de Servicii pentru Copii - Bucuresti

Complexul a primit licenta de functionare de la Autorizatia Nationala pentru Protectia Copilului din Romania, transformandu-se in unul dintre cele mai bune centre de servicii pentru ingrijirea copilului din Romania. Complexul a fost inaugurat in anul 1999 si este compus din urmatoarele centre:

Centrul de Copii Sfantul Andrei - Pitesti

Centrul isi desfasoara activitatea si a fost infiintat in parteneriat cu Consiliul Judetean Arges.

Centrul a fost inaugurat in anul 2003 de catre Arhiepiscopul Hope, fiind construit si dezvoltat pe ruinele unei scoli pentru hipoacuzici. Misiunea centrului este de a oferi calitate vietii copiilor, ajutor si o viata demna, frumoasa si plina de dragoste.Chiar daca nu s-a reusit intotdeauna infrangerea mortii, echipa de specialisti impreuna cu voluntari din Marea Britanie a reusit sa schimbe destine si sa dea o noua dimensiune vietii.