Galantom este un om mereu dispus să ii ajute pe alții, în mod dezinteresat; generos; darnic; mărinimos.

Cum poţi să faci asta?

Fii Moș Crăciun Galantom pentru copii CID.

2020 a fost un an plin de provocări pentru toată lumea. Anul acesta, am realizat că ce contează cu adevărat de sărbători nu este neapărat ce avem sub brad, ci ce avem în inimă.

Așa că te invităm să adopți adevăratul spirit al Crăciunului: GENEROZITATEA.

Noi credem că cel mai frumos cadou pe care îl putem primi anul acesta de Crăciun este bucuria de a ajuta pe cineva. Te invităm astfel să îți faci o pagină de Galantom și să le spui familiei și prietenilor că în locul cadourilor, îți dorești să susțineți împreună pe cineva care are nevoie de ajutor.

În felul acesta dăruiești unei cauze dragi ție și îi scutește pe cei dragi de goana obositoare prin magazine sau pe internet, după cadouri :). Așa poate veți avea și mai mult timp de petrecut împreună de Craciun.

Îți dorim sărbători frumoase, pline de iubire, bucurie și multe cadouri care fac diferența.

Cum poţi transforma Craciunul într-o sărbătoare memorabilă?

Accesează link-ul şi creează propria ta pagină Moş Crăciun Galantom

Dacă ai nevoie de ajutor ne poţi contacta la numarul 0763 199 972

 

Dăruieşte ziua ta

Cum funcționează?

Este foarte simplu. În loc de cadourile obișnuite de ziua ta roagă-ți prietenii să facă o donație către o cauză aproape de inima ta. Vei avea parte astfel de cea mai frumoasă aniversare. Pentru că nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de sprijin.

Cum poți face ziua ta o zi memorabilă de acasă?

Alege proiectul  în care crezi

Accesezi link-ul şi îți alegi proiectul prezentat de organizaţia noastră pe care doreşti să îl susții.

Creează-ți o pagină pentru Dăruiește ziua ta

Îți creezi o pagină de donații în doar câteva minute, completând data nașterii, datele de contact, titlul paginii și suma pe care îți propui să o strângi. Apoi vei avea posibilitatea să îți personalizezi pagina cu poza ta și un text cu motivația personală.

Răspândește vestea bună

După ce vei primi aprobarea paginii tale de donații pe e-mail, poți începe să o promovezi online și offline. Încurajează-ți prietenii să fie alături de tine și să doneze pentru cauza ta, banii pe care i-ar fi dat pe cadouri. Ei vor dona online pe pagina ta, rapid și sigur, prin plata securizată cu cardul. Perioada optimă de a începe campania de ziua ta, este cu 2-3 săptămâni înainte.

Dăruieşte talentul sau pasiunea ta

Pentru ca nimic nu este mai frumos decât să poți împartăși cu ceilalți pasiunile și talentele tale, prin intermediul platformei galantom îţi poţi pune pasiunea sau talentul tău în slujba copiilor cu afecţiuni neurologice grave.

La început persoanele pasionate de sport si-au pus pasiunea lor în slujba copiilor.

Apoi și alți oameni pasionați și talentați în alte domenii (fotografie, desen, muzică, gatit, educatie non formala, dezvoltare personala s.a.) s-au alăturat cauzei noastre.

Astfel am descoperit frumuseţea acestei campanii şi ne-am dorit să o împărtăşim tuturor.

Vă așteptăm să vă imbogățiți pasiunile și talentele cu bucuriai faptelor bune.

Fiecare gest contează!

 

Cum poţi să îţi dăruieşti pasiunea?

Contactează-ne prin email toropoc.lorena@cid.org.ro sau telefonic la numărul 0763 199 972 şi noi vom realiza pagina ta de fundraising prin intermediul căreia vei putea susţine unul dintre proiectele organizaţiei.